Hooaja lõpetamine 2016

« 1 kohta 3 »

Hooaja lõpetamisest 8.-9.okt.-l võttis osa 48 klubiliiget ja nende kaaslast 32-l mootorrattal. Peale lühitutvust uue BMW RnineT Scrambleriga jaguneti 4 võistkonda ja sõideti läbi “Eestimaa eriskummaliste kohtade” Nõiariiki, kus võeti mõõtu luuaviskes ja tugitoolijalgpallis. Hääletustulemused andsid sõidu ja selle jäädvustamise tiimivõidu Heino ja Marguse juhitud võistkonnale, kes väisasid mõisnik Fabian von Tiesehauseni pelgupaigaks 1520.a.ehitatud Kiiu mungatorni, Näkiallika Petsi iseäralikku tööriistamuuseumi ja Simson von Sekyli loomeradu (seal tehtud ülesvõtted sisaldavad tundliku materjali ja ei kuulu siinkohal avaldamisele). Selle tiimi teele Nõiariiki jäi ette ka eriskummaline ERM. Pidulikul õhtugalal autasustati tublimaid, s.h.üle jääkülma veega tiigi ujunud naiskangelast Aget.

Järgmise päeva hommikul külastati Uue-Antsla liikluslinna, kus testiti kaskadöörlikult uue katte saanud tuubirada ja lustiti põrkeautodega. Fellini kohvik Viljandis pakkus mõnusat lõunast linnupetet ennem tagasiteele asumist.

Klubi juhatus ja korraldajad tänavad kõiki osalejaid, kes vaatamata jahedale, tuulisele ja märjale ilmale hoidsid lippu kõrgel ja meele vankumatu!