Hooaja lõpetamine 2015

sündmustekalender

BMW Motoclub Estonia 2015 hooaja lõpetamise üritus toimus 17. – 18. oktoobril. Vaatamata hommikustele miinuskraadidele kogunes piisav hulk mootorrattureid, et koostada võistkonnad ja viia läbi võistkondlik orienteerumismatk, mille käigus oli vaja ülesse leida valik kirjeldatud kohtadest Eestimaal ning neis kohtades pildistada ülesse temaatilised võistlustööd. Õhtune lõpp-peatus ja kogunemiskoht oli Järveveere Puhkekeskuses Viljandimaal, Valma külas, Võrtsjärve ääres. Seal sai saunatada ning kuumemad seiklejad end jahutada välibasseinis. Meeleoluka õhtu käigus toimus ka piltide hindamine ja orienteerumisvõistluse võitjate väljaselgitamine. Võitjaiks osutus võistkond DREAM TEAM (koosseisu Reino Soots, Jaanus Silm, Kaido Kuus, Janar Pops ja Ulvar Mikk). Pühapäeval matkati üheskoos Tallinnasse tagasi. Osales kokku 46 klubiliiget ja nende kaaslast. (Rohkem pilte vt. Galerii).