Hooaja avamine 2015

mootorratturid
BMW Motoclub Estonia 2015 hooaja avaüritus toimus 23.-24. mail väljasõiduga Hiiumaale.
Koguneti mootorratastel laupäeva hommikul United Motorsi juures Tallinnas. Kui sissejuhatavad jutud räägitud ja hommikukohv joodud sõitis kokku kogunenud motoseltskond Lääne-Eesti looduskauneid teid pidi Rohuküla sadamasse, vahepeatus tehti Roostal. Praamiga mandri ja Hiiumaa vahelise veetakistuse ületamise järgselt külastati Vaemla villavabrikut ja seejärel jaguneti teekatte-eelistuste põhjal kahte gruppi. Nn GS grupp liikus edasi rohkem kruusa- ja pinnasteedel ning teine grupp sõitis põhiliselt asfaltkattega rajal. Grupid kohtusid taas Kõpu tuletorni juures, sealt edasi liiguti ööbimispaika Kalana sadamasse. Majututi Hõbekala külalistemajas ja Kalana Puhkeküla kämpingutes. Seejärel peeti maha mees mehe vastu turniirisüsteemis aeglussõiduvõistlus, mille võitis Janek Tabun F800GS-l, Heino Junolaineni (R1200GS) ja Einar Tumanski (R1200GS Adventure) ees. Seejärel saunatati ja söödi õhtust, tantsuhuvilisi lõbustasid kohalikud rahvamuusikud. Pühapäeval jätkati matka saare põhjaosas, muuhulgas külastati Eifeli torni ja lõunatati Roograhu sadamas. Avasõidust võttis osa kokku 80 mootorratturit koos kaasreisijatega.(Rohkem pilte vt. Galerii)

Lisa kommentaar

Nimi *
E-post *
Veebileht